ФК «Львів» наразі тренують Борзенко й Гребенюк

17:15 16 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

«Синьо-золотих левів» готує до матчу з донецьким «Шахтарем» тренерський штаб на чолі зі Сергієм Борзенком і Тарасом Гребенюком.

ФК «Львів» провів у межах підготовки до домашнього матчу з донецьким «Шахтарем» тренування на базі у Винниках. Про це повідомили в інформаційній службі ФК «Львів».

Тренувальна сесія «синьо-золотих левів», яку проводив тренерський штаб на чолі з Сергієм Борзенком та Тарасом Гребенюком, складалася з бігових вправ, гри у квадратах і безпосередньо футболу із виконанням різноманітних завдань. Окремий акцент гравці львівської команди робили на подачах з флангу і завершенні атак.

«Команда готується до наступного матчу чемпіонату України. Потрібно з максимальною самовіддачею виходити на футбольне поле і давати бій «Шахтарю». Хлопці сконцентровані на тому, щоб показати гідну гру та досягти позитивного результату», – розповів про атмосферу у колективі напередодні важливої зустрічі з «гірниками» Сергій Борзенко.

Матч ФК «Львів» – «Шахтар» розпочнеться 18 серпня о 17:00 на стадіоні «Україна» у Львові. Він транслюватиметься на телеканалі «Футбол 2».

Як інформував «ЩЛ», 14 серпня ФК «Львів» припинив співпрацю з бразильським тренером Жилмаром Тадеу да Сілва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів