Новини Львова (cтор. 5427)

Фото для новини

14:48 2 лютого 2017 р.

Іноземні інструктори продовжуватимуть тренувати українських бійців на Яворівщині

У четвер, 2 лютого, на Яворівському полігоні відбулася церемонія відкриття нового етапу підготовки підрозділів Збройних Сил України за програмою «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна» (JMTG-U), до складу якої входять військові інструктори зі США, Канади, Великої Британії, Литви й Польщі.

Ситуації

Фото для новини

14:24 2 лютого 2017 р.

Стрих Львівської філармонії хочуть перетворити на «зоряний» простір

Коли Володимир Сивохіп обійняв посаду директора Львівської філармонії одинадцять років тому, то там жили щури, зі стелі на музикантів падав дощ, стара австрійська котельня могла вибухнути під час концерту, а туалети були в такому стані, що туди не впускали глядачів, аби сморід не було чути в концертному залі.

Культура

13:45 2 лютого 2017 р.

Директор львівського ТзОВ привласнив приміщення вартістю 9,5 млн. гривень.

Як встановили працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління Львівського обласного управління поліції, директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, зловживаючи службовим становищем, незаконно провів процедуру відчуження нежитлових приміщень вартістю 9,5 млн. гривень.

Кримінал

13:24 2 лютого 2017 р.

4195 львів’ян захворіли за тиждень на грип та ГРВІ

Санепідеміологи попередили: «Враховуючи нестійкі погодні умови у даний період, деяке зростання захворюваності серед дітей шкільного віку, аналіз стану захворювань на грип та ГРВІ в останні роки, можна передбачити другу хвилю їх зростання у другій половині лютого».

Медицина

Фото для новини

13:15 2 лютого 2017 р.

На фронті загинули двоє військових і були поранені 14, – Міноборони

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу: «За минулу добу внаслідок бойових дій, на превеликий жаль, двоє українських військовослужбовців загинули, 14 бійців були поранені, ще шестеро отримали бойові травмування».

Ситуації