У Львові відбудеться всеукраїнська виставка-конкурс масштабних моделей

10:15 12 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: modelfest.lviv.ua

15-16 вересня у Львові відбудеться шоста всеукраїнська виставка-конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2018».

Про це повідомили в середу, 12 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На виставці будуть представлені роботи авторів з України, Польщі, Литви та Білорусі. В рамках виставки, окрім конкурсів в «класичних» категоріях, окремо виділена тематика української військової техніки АТО. Місце проведення – Львівський палац мистецтв. Години роботи виставки: у суботу, 15 вересня, – з 10.00 до 19.00, у неділю, 16 вересня, – з 10.00 до 16.00».

Голова оргкомітету виставка-конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2018» Юрій Кисіль розповів: «Головною метою виставки є популяризація технічної творчості серед дітей, молоді та дорослих. Пропаганда осмисленого, корисного дозвілля, котре приносить нові знання та навики, розвиває дрібну моторику, інженерне мислення та технічну ерудицію, а також, художній смак. Із першої, власноруч збудованої в дитинстві чи юнацтві моделі починався професійний шлях багатьох всесвітньо відомих конструкторів та інженерів. Моделювання є цілком серйозним методом інженерного проектування».

Більше подробиць опубліковано на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів