Новини Львова (cтор. 5401)

15:30 30 січня 2017 р.

Жителі Бережанщини знайшли серед сміття чеки зі львівських крамниць

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна доручив правоохоронцям, керівникам РДА та громад посилити контроль за пересуванням сміттєвозів і не допустити завезення в область сміття зі Львова.

Кримінал

Фото для новини

14:00 30 січня 2017 р.

Збройні Сили України зазнали втрат під Авдіївкою

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу: «За минулу добу внаслідок бойових дій, за попередньої інформацією, п’ятеро українських військовослужбовців загинули, 14 – отримали поранення і травми».

Ситуації

13:48 30 січня 2017 р.

Голова Львівської ОДА розпорядився передати «Збиранці» ділянку на Яворівщині

Голова обласної державної адміністрації підписав розпорядження про передачу львівському комунальному підприємтсву «Збиранка» земельної ділянки у Яворівському районі для будівництва комплексу по утилізації та переробки твердих побутових відходів.

Ситуації

13:24 30 січня 2017 р.

Прокуратура Львівщини скерувала до суду справу організаторів гральних закладів

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо сімох членів організованої злочинної групи, які впродовж лютого-травня 2016 року незаконно займалися гральним бізнесом на території Стрийського району Львівської області.

Кримінал

12:30 30 січня 2017 р.

Львівська міськрада уклала угоди на вивезення сміття лише на декілька днів

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Серій Бабак попередив: «Ми ризикуємо знову опинитися в схожій ситуації з твердими побутовими відходами».

Ситуації