На Львівщині заарештували винуватця смертельної ДТП

13:45 21 вересня 2018 р.

Самбірський міськрайонний суд

Самбірський міськрайонний суд
Фото: wikimapia.org

Слідчі поліції оголосили 43-річному самбірчанину підозру у скоєннікримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого), яка передбачає від трьох до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в п’ятницю в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «12 вересня близько 23:50 що водій автомобіля «Mercedes-Benz 412D Ser», рухаючись автодорогою Львів-Самбір-Ужгород до Львова, грубо порушив правила дорожнього руху та вчинив наїзд на пішохода. Крім цього, після інциденту зловмисник не повідомив про скоєне ані поліцію, ані швидку, а лише відвіз потерпілого до Самбірської гімназії, де той працював. Саме там від отриманих травм чоловік помер».

«Ухвалою слідчого судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На даний час досудове розслідування триває, призначено низку експертиз», – поінформували також в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів