Форум медіації відбудеться у Львові вчетверте

12:10 21 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mediation.lviv.ua

У міськраді запевнили: «5-6 жовтня відбудеться четвертий Львівський форум медіації».

Про це повідомили в п’ятницю, 21 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Тренінги, обговорення та майстер-класи, в тому числі від іноземних фахівців, будуть присвячені новим підходам у вирішенні конфліктів. В суботу відбудеться окремий захід для адвокатів – від учасників програми «Адвокат майбутнього». Для неформального спілкування передбачена вечірка у стилі мультфільму «Думками навиворіт».

«У переліку спікерів форуму – провідні медіатори з України та з-за кордону, а також фахівці-тренери, які допоможуть подивитись на медіацію значно ширше, зокрема, тренер з ораторського та акторського мистецтв у тренінговій компанії «Аґрус: Практика слова»  Ганна Гавриш розповість про «Акторські техніки в контексті медіації», а психотерапевт, консультант «Простору ментального комфорту «АІМ», викладач курсу «Психологія щасливих стосунків» в «Українській академії лідерства», співзасновник та ведучий циклу бліц-зустрічей для студентів вишів Львова під назвою «Стосунки від, А до Я» Володимир Чупрін  говоритиме про кордони в медіації, як не перебирати на себе емоції учасників, про трикутник Карпмана та поведінкові ролі. Окрім цього, Володимир – ді-джей на вечірці «Думками навиворіт», – поінформували також у міськраді.

«Учасників чекають дискусія «Інновації в медіації: to be or not to be» та засідання «Клубу Миру», на якому бізнесмени, політики та люди мистецтва говоритимуть про довіру. В дискусії, окрім українських фахівців, візьме участь Алекс Азаров, медіатор з Австралії», – розповіли також у міськраді.

«Окремий захід для адвокатів поводитимуть учасники програми «Адвокат майбутнього» керуюча партнерка юридичної компанії «Закон Перемоги» Марина Саєнко, віце-президент Української академії медіації Луїза Романадзе, адвокат, член правління Львівського центру медіації Світлана Ільницька, адвокат, директор Львівського центру медіації Анна Лиско, адвокат, керуючий партнер «Solid partners» Роман Шпирка», – поінформували також у ЛМР.

«Вибір теми форуму – «Наважтесь на щастя» – директор Львівського центру медіації Анна Лиско пояснює тим, що медіація – це одна із форм реалізації права на щастя. Адже медіація вчить слухати і чути себе та свої емоції для розуміння того, що справді хочеш», – розповіли також у ЛМР.

«Крім цього, медіація дає усвідомлення слідувати своїм бажанням попри усі шаблони, звички, стереотипи та інші соціальні чинники. За інформацією Анни Лиско, три з шести показників, які використовують для визначення рівня щастя населення у країнах так чи інакше знаходять своє відображення у процедурі медіації. Рейтинги країн демонструють – до щасливіших країн часто належать ті, де є досить поширеною медіація та культура діалогу у цілому», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів