СБК «Львів» прийматиме призерів чемпіонату України

11:40 21 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Новостворений баскетбольний клуб «Львів» проведе 21 вересня товариський матч у рамках підготовки до нового сезону в жіночій Суперлізі.

Про це повідомили в п’ятницю, 21 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «До львівського палацу спорту «Галичина» на вулиці Керченській завітає срібний призер минулорічних змагань – одеський «Інтерхім», бронзовий призер – БК «Рівне» та новачок вищої ліги – БК «НУБіП-України», які впродовж трьох днів зіграють серію матчів».

«Ці команди Суперліги заявили на турнір досить потужні склади, так в ростері одеситок – п’ятеро гравців збірних України різних вікових категорій, в команди з Рівного – таких гравчинь вісім, а в СБК «Львів», який минулого сезону грав у Вищій лізі під назвою «Скіф-Спартак» – троє. Це Вікторія Бабич, яка цього року захищала кольори жіночої національної збірної U-20 в Румунії, Анастасія Ковтун, що допомагала збірній U-16 та стала кращою підбираючою на чемпіонаті Європи в Чорногорії, й Катерина Скакаліна, яка була залучена до молодіжної збірної України з баскетболу 3×3 під керівництвом Володимира Холопова», – поінформували також у міськраді.

«Влітку на базі жіночого баскетбольного клубу «Скіф-Спартак» було створено Спортивний баскетбольний клуб «Львів», який за сприяння Львівської федерації баскетболу зміг підвищитися у класі та цьогоріч братиме участь в найсильнішій жіночій лізі країни. 21 вересня о 18:00 у палаці спорту «Галичина» розпочнеться товариський матч між командами БК «Інтерхім» (Одеса) й БК «Рівне», а о 20:00 – між СБК «Львів» та БК «НУБіП-України», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів