Новини Львова (cтор. 5396)

13:45 2 лютого 2017 р.

Директор львівського ТзОВ привласнив приміщення вартістю 9,5 млн. гривень.

Як встановили працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління Львівського обласного управління поліції, директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, зловживаючи службовим становищем, незаконно провів процедуру відчуження нежитлових приміщень вартістю 9,5 млн. гривень.

Кримінал

13:24 2 лютого 2017 р.

4195 львів’ян захворіли за тиждень на грип та ГРВІ

Санепідеміологи попередили: «Враховуючи нестійкі погодні умови у даний період, деяке зростання захворюваності серед дітей шкільного віку, аналіз стану захворювань на грип та ГРВІ в останні роки, можна передбачити другу хвилю їх зростання у другій половині лютого».

Медицина

Фото для новини

13:15 2 лютого 2017 р.

На фронті загинули двоє військових і були поранені 14, – Міноборони

Речник міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив на брифінгу: «За минулу добу внаслідок бойових дій, на превеликий жаль, двоє українських військовослужбовців загинули, 14 бійців були поранені, ще шестеро отримали бойові травмування».

Ситуації

Фото для новини

13:00 2 лютого 2017 р.

Львівський бронетанковий завод виготовить нову партію «Дозорів»

В «Укроборонпромі» запевнили, що колектив львівського підприємства отримав 100% завантаження роботою і гарантію зайнятості у 2017 році, що дозволяє уникнути вимушених відпусток і в повному обсязі завантажити виробничі потужності ЛБТЗ.

Економіка

Фото для новини

12:29 2 лютого 2017 р.

На посаду директора Львівської філармонії є один претендент

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора комунального закладу Львівської облради «Львівська обласна філармонія».

Культура

11:30 2 лютого 2017 р.

Новим заступником голови Львівської ОДА призначено Оксану Стоколос-Ворончук

Кандидат філологічних наук Оксана Стоколос-Ворончук працювала викладачем Вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський інститут медсестринства та лабораторної медицини імені Андрея Крупинського».

Політика