У Львові відбудеться флешмоб «Біжи – здоров’я збережи»

14:00 24 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/runhealthday

У суботу, 29 вересня, у Львові на території Стрийського парку відбудеться перша частина серії флешмобів «Біжи – здоров’я збережи».

Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: Стартуватиме забіг о 09.00 біля входу у Стрийський парк з боку вулиці Самчука.  Для учасників розроблені два маршрути – п’ять кілометрів та 2,5 км».

«Усі бажаючі, хто хоче бігти п’ять кілометрів, будуть мати можливість зареєструвати свій результат завдяки партнерам з «Runday». Безкоштовно взяти участь у пробігу можуть як професіонали, так і аматори. Вікових обмежень немає», – поінформували також у ЛМР.

«Допуск учасників до забігу здійснюється після реєстрації та видачі стартового номера учасника. Для учасників забігу у віці 14 років і молодше підтвердження віку здійснюють батьки або уповноважені супроводжуючі особи», – розповіли також у ЛМР.

«Вимог по часу та обмежень немає. Адже наш флешмоб спрямований на різних учасників. Головне почати бігати та пробігти свої перші 100 м або 500 м, і зрозуміти, що біг – це легко та приємно. Це безкоштовний та найефективніший метод тримати своє тіло в тонусі», – зазначили учасники флешмобу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів