Новини Львова (cтор. 5313)

Фото для новини

12:57 14 березня 2017 р.

Львів просить обласну владу допомогти в захороненні сміття

Сьогодні відбулось засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, де прийнято рішення повторно звернутись у всі державні інстанції щодо врегулювання ситуації з вивезенням та захороненням ТПВ м. Львова.

Ситуації

11:33 14 березня 2017 р.

У Львові стартував проект толерантного ставлення до вагітних жінок

У Львові стартував соціальний проект толерантного ставлення до вагітних жінок стартував. Відповідні наліпки вже розміщені у львівському електротранспорті. Згодом це буде зроблено з автобусах, закладах охорони здоров’я, держустановах, аптеках, супермаркетах.

Ситуації

11:18 14 березня 2017 р.

19 березня у Львові - Хресна хода. Маршрут

У Хрестопоклонну неділю, 19 березня, відбудеться Хресна Дорога вулицями Львова під молитовним проводом монахів Чину Святого Василія Великого з нагоди 400-ліття реформування Василіанського Чину святого Йосафата.

Культура

11:07 14 березня 2017 р.

У Львові призупинили ямкові ремонтні роботи

У Львові тривають ямкові ремонтні роботи на дорогах. Комунальні служби зазначають, що це тимчасове вирішення проблеми, допоки не буде відповідного фінансування для здійснення капітального ремонту дорожнього покриття. Вибоїни замощують асфальтом, щоб убезпечити учасників дорожнього руху. Роботи, за сприятливих погодних умов, триватимуть до Великодня.

Ситуації

10:23 14 березня 2017 р.

У Львові затримали злодія, який "працював" у транспорті

У Личаківський відділ поліції 13 березня з заявою про крадіжку звернулась 21-річна мешканка Винників. Жінка повідомила, що близько 22.30, під час проїзду у маршрутному таксі № 50 з її сумочки було викрадено мобільний телефон «Самсунг» вартістю сім тисяч гривень.

Кримінал

17:55 13 березня 2017 р.

Україна розпочинає "переоблік" осіб з подвійним громадянством

Президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про ‎внесення змін до закону України про громадянство, який пропонує припиняти ‎українське громадянство осіб, що мають громадянство іншої країни.‎

Політика

Фото для новини

16:19 13 березня 2017 р.

Приміщення медзакладів у центрі Львова продадуть з молотка

Сьогодні, 13 березня, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, депутати спільно із департаментом охорони здоров’я ЛОДА, представниками мас-медіа оглянули приміщення фтизіопульмонологічної служби, які в процесі реорганізації будуть вивільнені.

Ситуації