Львівська міськрада погодилася з судом, який заборонив забудову "Знесіння"

16:10 13 березня 2017 р.

На вул. Довбуша, 15 (парк «Знесіння») розпочато будівельні роботи з будівництва готельного комплексу. Роботи проводить ТзОВ «АрхіБуд».

Ухвалою Господарського суду Львівської області забезпечено позов Військового прокурора про заборону ТзОВ «АрхіБуд» проводити будь-які роботи на цій території. Львівська міська рада визнає цей позов.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Як повідомили в юридичному департаменті ЛМР, Господарський суд Львівської області розглядає справу за позовом першого заступника Військового прокурора Західного регіону про визнання недійсним договору оренди землі та витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки загальною площею 2,8939 га на вул. Довбуша, 15.

Ухвалою Господарського суду Львівської області від 20 лютого 2017 року забезпечено позов першого заступника Військового прокурора Західного регіону України. Відповідно, відкрито виконавче провадження у цій справі та заборонено ТзОВ «АрхіБуд» та іншим особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи на цій земельній ділянці на вул. Довбуша, 15 та накладено арешт на цю земельну ділянку.

Львівська міська рада визнає позов Військової прокуратури про заборону ТзОВ «АрхіБуд» та іншим особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи на земельній ділянці на вул. Довбуша, 15.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів