У Львові призупинили ямкові ремонтні роботи

11:07 14 березня 2017 р.

У Львові тривають ямкові ремонтні роботи на дорогах. Комунальні служби зазначають, що це тимчасове вирішення проблеми, допоки не буде відповідного фінансування для здійснення капітального ремонту дорожнього покриття. Вибоїни замощують асфальтом, щоб убезпечити учасників дорожнього руху. Роботи, за сприятливих погодних умов, триватимуть до Великодня.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на вулиці Словацького і Дорошенка тривають ямкові роботи. У Залізничному районі зробили вул. Городоцьку, Широку, Білогорську та перехрестя вул. Широка – вул. Сяйво. Планують зробити вулиці Курмановича, Петлюри, Яворницького.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, аварійні вибоїни зробили на вулиці Пасічній, Луганській, Зеленій, Угорській та на Хуторівці. Загалом – понад 620 м кв покриття. Планують зробити на вул. Драгана і Хуторівці.

У Франківському районі роблять вулиці Наукову та Володимира Великого, планують продовжити ці роботи і на вулиці Антоновича. Загалом у плані – понад 1200 м кв покриття, вже виконано – понад 670 м кв.

У Шевченківській адміністрації повідомили, що ямковим ремонтом зробили дорогу на Брюховичі, вулиці Мазепи, Грінченка, Орлика. Планують зробити Тунельну, Шевченка, Брюховицьку, Мазепи, Грінченка, Золоту, Хімічну, Миколайчука, Томашівську, Лінкольна, Лемківську та інші. Загалом в районі ремонту потребує понад 2,5 тис м кв покриття.

У Личаківському районі ямковим ремонтом вже охоплено понад 950 м кв покриття.

Однак, через несприятливі погодні умови, зараз виконання робіт призупинено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів