Новини Львова (cтор. 5315)

13:44 13 березня 2017 р.

115 годин простояли минулого місяця трамваї та тролейбуси через ДТП та неналежне паркування

Відповідно до статистики ЛКП «Львівелектротранс», у лютому через несприятливі дорожні обставини виникло більше 150 випадків, що спровокували суттєві затримки у русі трамваїв та тролейбусів.

Ситуації

11:43 12 березня 2017 р.

Пам'ятник вченим, розстріляним на Вулецьких пагорбах, візьмуть під посилену охорону

Сьогодні вранці біля пам'ятника було проведено нараду за участю проректора університету «Львівська політехніка» Романа Коржа, проректора університету «Львівська політехніка» Володимира Крайовського, заступника міського голови Львова з питань розвитку Андрія Москаленко, представників Національної поліції та Муніципальної дружини.

Політика

20:07 11 березня 2017 р.

У Львові для «авіабуму» створили фонд

У лютому було прийнято рішення про запуск фонду на підтримку авіаперевізників у Львові. Ініціатором такого рішення стали Львівський туристичний Альянс, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького й Львівська міська рада.

Економіка

19:58 11 березня 2017 р.

Половина потенційних мігрантів зі Львівщини готова працювати неофіційно, – соціологія

61% мешканців Львівської області мають родичів, які працюють або працювали за кордоном. Найчастіше таких родичів мають мешканці сіл (66%), а найрідше – мешканці Львова (54%). Серед потенційних мігрантів таких є 83%.

Економіка

19:34 11 березня 2017 р.

НАТО перекидає до Польщі нові батальйони

13 квітня президент Польщі Анджей Дуда і головнокомандувач силами НАТО в Європі генерал Кертіс Скапарротті з США привітають у місті Ожиш (Вармінсько-Мазурське воєводство) багатонаціональний батальйон Північноатлантичного альянсу.

Політика

Фото для новини

12:25 11 березня 2017 р.

Нацгвардійці здали у Львові кров для поранених бійців

Особовий склад військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії здав кров для поранених бійців Збройних Сил, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків на сході України.

Ситуації