Новини Львова (cтор. 5314)

10:00 27 квітня 2017 р.

Перший етап чемпіонату України з кантрі-кросу пройде у Львові

30 квітня на мототреці «Майорівка» на вулиці Медової Печери у Львові відбудуться перший етап чемпіонату України з кантрі-кросу та відкритий кубок Львова з мотоциклетного спорту «Майорівка-2017».

Спорт

Фото для новини

09:30 27 квітня 2017 р.

Польські націоналісти розібрали пам’ятник воякам УПА поблизу Перемишля

Акція, яка відбувалася за згодою війта гміни Стубно і в яку не втручалася поліція, викликала рішучий протест Об'єднання українців у Польщі (ОУП), яке прийняли заяву з цього приводу.

Політика

Фото для новини

21:00 26 квітня 2017 р.

Поліціянти затримали у Львові екс-помічника судді

Співробітники управління захисту економіки у Львівській області поліції встановили, що колишній помічник суддів різної інстанції вирішував судові питання, які виникали у громадян, за певну винагороду.

Кримінал

20:48 26 квітня 2017 р.

Художники-псевдоспілчани скликають у Львові «липову» звітно-виборну конференцію

Колишні члени Національної спілки художників України (НСХУ) намагаються її розвалити. Спілка звертає увагу громадськості на те, що виключені з її складу Василь Ярич, Дмитро Парута, Вікторія Ковальчук, Василь Заляско та Сергій Якунін, привласнивши повноваження членів правління Львівської обласної організації (ЛОО) НСХУ, ухвалили незаконне рішення скликати завтра, 27 квітня, звітно-виборну конференцію. А приміщення для нелегітимного заходу надала обласна влада у конференц-залі Львівського палацу мистецтв.

Культура

18:00 26 квітня 2017 р.

Високопосадовці працевлаштували до Львівського прикордонного загону за хабарі

Військовою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно високопосадовців Державної прикордонної служби та Генерального штабу Збройних Сил України, які обвинувачуються в одержанні хабара.

Кримінал

Фото для новини

17:45 26 квітня 2017 р.

1-2 травня пройде «Lviv Family Fest»

Упродовж двох днів у «Львівській політехніці» відбудуться 40 майстер-класів від провідних спеціалістів у сфері сімейного консультування.

Культура

Фото для новини

17:24 26 квітня 2017 р.

Патрульні оштрафували стрийських дорожників

Відділ безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львова, обстеживши ділянку дороги від Стрия до Нижніх Воріт на межі Львівської та Закарпатської областей, притягнув до адміністративне відповідальності підприємство, яке її обслуговує.

Кримінал