Новини Львова (cтор. 8321)

Фото для новини

09:40 5 грудня 2013 р.

У 4-х обласних центрах оголошено страйки

Учора у столиці України було розширено географію пікетувань, а рішенням сесій міськрад у 4-х обласних центрах – Львові, Тернополі, Івано-Франківську й Луцьку - оголошено страйки. Про це увечері 4 грудня 2013 року заявив голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані Незалежности в столиці.

Політика

09:28 5 грудня 2013 р.

Адреси для пікетування житла або офісів регіоналів у Європі

"До мене звертаються українці за кордоном, які хотіли би пікетувати житло або офіси регіоналів у Європі. Тих, хто своєю підтримкою уряду Азарова стали співучасниками кривавого розгону на Майдані. Напевно, сусідам регіоналів, які оселилися в Європі, буде цікаво дізнатися, що мешкають або працюють по сусідству не з "респектабельними бізнесменами зі Східної Європи", як вони люблять себе представляти, а з людьми, які несуть солідарну відповідальність за придушення мирної демонстрації спецпідрозділами "Беркут", - Сергій Лещенко.

Політика

Фото для новини

07:17 5 грудня 2013 р.

Гриценко має записи радіообміну "Беркуту" 30 листопада

Ці записи свідчать про спланований характер жорстокого побиття на Євромайдані. Сьогодні Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція", передасть ці записи Генеральному прокурору.

Політика

Фото для новини

06:01 5 грудня 2013 р.

Відомі імена всіх "беркутівців", які катували людей

Голова парламентського Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин Валерій Пацкан сьогодні збирає засідання комітету для оцінки дій беркутівців.

Кримінал

Фото для новини

23:51 4 грудня 2013 р.

Виконавча служба 5 грудня "очищатиме" будівлі держорганів від мітингувальників (доповнено відеосюжетами)

5 грудня 2013 в 10:00 біля центрального входу будівлі уряду і в 11:00 біля будівлі КМДА розпочнуться виконання рішень суду про заборону будь-яким особам вчиняти дії з блокування уряду та КМДА.

Політика