Прикордонники не пропустили в Україну вже 3,5 тисячі «туристів Путіна»

15:56 9 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це повідомив у неділю на засіданні уряду перший заступник Державної прикордонної служби України Павло Шишолін.

За його словами, щодоби на територію України не пропускають і юридично відмовляють у в'їзді не менш як 500 людям. Шишолін відзначив також: «Станом на сьогодні не пропущено більш як 3,5 тис. чоловік, зокрема 16 журналістів, які були небажані на території України».

Перший заступник Державної прикордонної служби України  наголосив, що основні зусилля прикордонників спрямовано на недопущення в'їзду на територію України іноземців, причетних до екстремістської діяльності. За словами Шишоліна, щодоби на територію України не пропускають і юридично відмовляють у в'їзді не менш як 500 людям.Східний кордон, як уточнив Шишолін, на сьогодні охороняють 5,5 тис. військовослужбовців.

Повідомляючи про це в неділю, УНІАН нагадує, що з початку березня Держприкордонслужба посилила контроль на кордоні з РФ. У пунктах пропуску для автомобільного сполучення і місцевих пунктах пропуску з метою недопущення в'їзду до України з території Росії організованих груп, окремих осіб, які можуть брати участь у заходах екстремістського характеру на території України, проводиться посилений прикордонний контроль і відповідні заходи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів