Російські окупанти захопили на в'їзді в Крим активісток Автомайдану

19:26 9 березня 2014 р.

Зникла на КПП на в'їзді в Крим Катерина Бутко

Зникла на КПП на в'їзді в Крим Катерина Бутко
Фото: pravda.com

Про це повідомив у неділю очевидець – кореспондент «Главкому».

За його словами, на в'їзді в Крим з боку Херсонської області бойовики у військовій формі російської армії затримали дві групи українських журналістів. Кореспондент «Главкома» повідомив також, що, побачивши при обшуці однієї зі затриманих дівчат виявили татуювання «Небесна сотня» її на руці, бойовик почав їй погрожувати: «Вас уже сотня? Зараз буде 102».

Після цього дівчат, які прибули до Криму на автомобілі «Citroen» білого кольору з українськими номерами, повели в невідомому напрямку. Журналіст конкретизував: «Чоловіки спочатку поставили дівчат на коліна, а потім кудись забрали».

Він також повідомив, що телефони його колег зараз не відповідають. Іншу групу працівників медіа, серед яких був журналіст видання «Главком», також затримали. Озброєні люди вкрали у співробітника видання «Главком» всі готівкові гроші, але потім відпустили.

Натомість «Українській правді» стало відомо, що двоє затриманих бойовиками дівчат – не журналістки, а активістки спільноти «Автомайдан» – Катерина Бутко та Олександра Рязанцева, в якої насправді є татуювання «Небесної сотні», яке вона зробила зовсім недавно.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів