Новини Львова (cтор. 7957)

Фото для новини

14:28 10 червня 2014 р.

На Альфа Джаз Фест у Львів прибудуть дипломати провідних європейських країн

Під час Альфа Джаз Фесту Львів прийме велику дипломатичну делегацію. Свої поїздки до Львова планують Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної республіки Німеччина в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Великобританії в Україні, Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні.

Культура

Фото для новини

14:22 10 червня 2014 р.

У Львові відкриють фан-зону до Чемпіонату світу з футболу

За перебігом Чемпіонату світу з футболу 2014 можна буде спостерігати на величезному екрані у центрі міста. Спеціально для мешканців та гостей Львова організовують фан-зону з трансляцією матчів головної події у світі футболу. Про це повідомила прес-служба компанії «Львівські ярмарки».

Спорт

Фото для новини

14:10 10 червня 2014 р.

Вулицю Куліша у Львові ремонтуватимуть до кінця літа

4 травня на ремонт закрили частину вул.Куліша на ділянці від Шпитальної до вул.Зернової. Ремонт інженерних мереж тут триватиме до 18 червня. Далі ремонтуватимуть дорожнє покриття та тротуари.

Ситуації

Фото для новини

13:59 10 червня 2014 р.

Львівська облрада хоче стати співзасновником журналу «Дзвін»

Валерій П’ятак доручив профільному департаменту ОДА та управлінню облради докласти всіх зусиль, аби восени розпочати процедуру входження обласної ради до числа співзасновників «Дзвону». Зі свого боку чергу керівництво часопису повинно надати на розгляд депутатів стратегію розвитку сучасного літературного журналу.

Культура