Під Донецьком група терористів попросила залучити їх до очищення Донбасу від російських бойовиків, – Fb (відео)

11:22 10 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

За їхніми словами, свавілля російських найманців уже переповнило їх чашу терпіння.


Відео: «Подробности»

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 10 червня, в повідомленні «Донецькі терористи вже просяться в лави АТО, щоб очистити Донбас від «мерзоти»:

«Група терористів під Донецьком на блокпосту українських військових попросилася приєднатися до бійців антитерористичної операції. Про це на своїй сторінці у «Facebook» написав журналіст Андрій Булгар.

«На один із блокпостів наших силовиків під Донецьком вийшла група з дев'яти осіб. Всі зі зброєю. Вийшли з піднятими руками. Підтвердили, що вони з місцевих бойовиків «ДНР». Зброю здавати відмовилися. Попросилися приєднатися до АТО. За їхніми словами, свавілля російських найманців переповнило «чашу терпіння», – написав Булгар.

За його інформацією, терористи сказали, що «брали участь у збройному протистоянні, і готові відповісти перед законом, але зараз хочуть разом з регулярними військами очистити Донбас від нечисті та мерзоти». Булгар, посилаючись на слова бойовиків, повідомив, що в лавах «ДНР» зріє серйозний бунт.

«Чимало на них вплинула вчорашня заява Президента про припинення вогню і амністію бойовикам. Наскільки я зрозумів слова джерела, командуванням прийнято рішення пустити бойовиків «ДНР» на передову, щоб, так сказати, кров'ю змили ганьбу», – повідомив  журналіст».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів