80-та аеробригада результативно відповіла на обстріл терористами аеродрому в Луганську (відео, оновлено)

09:58 10 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Про це повідомив у вівторок керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов.


Відео: ТСН

Керівник групи інформування про антитерористичну операцію Владислав Селезньов повідомляє сьогодні, 10 червня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Сили та засоби, задіяні в антитерористичній операції продовжують виконувати визначені завдання на сході України. Діяльність сил АТО спрямована на відновлення у визначених районах безпеки та правопорядку, блокування та знищення бойовиків.

Поблизу міста Слов’янськ бойовики не припиняють спроб вирватись з кільця оточення. Так, унаслідок чергового обстрілу позицій учасників АТО зі стрілецької зброї та гранатометів, 2 українських військовослужбовців поранено. На іншому блок посту була недопущена спроба прориву групою бойовиків кільця оточення.

До 10 бойовиків намагались залишити кільце оточення. Але завдяки діям українських військовослужбовців така спроба виявилась марною.

У Луганську бойовики обстріляли аеродром. Прибувши на 8 вантажівках зі встановленими на них мінометами та крупнокаліберними кулеметами бойовики розпочали обстріл позицій українських військовослужбовців.

Силами визначеного підрозділу напад бойовиків відбито. Втрат серед українських силовиків немає.

Минулої ночі бойовики протягом трьох годин вели мінометний обстріл позицій українських військовослужбовців в районі аеропорту Краматорськ. Вогнем у відповідь знищено блок пост бойовиків, 2 мінометних установки бойовиків, інженерну машину розгородження, близько 40 найманців. Своєю чергою, для забезпечення безпеки мешканців району де проходить АТО, учасники антитерористичної операції виконують заходи зі створення відповідної мережі захисних споруд».

Натомість «Корреспондент.net» інформував у вівторок уночі в повідомленні «У Луганську знову штурмують аеропорт, – ЗМІ»:

«Сепаратисти знову атакують Луганський аеропорт, оборону якого тримає 80-а аеромобільна бригада. Про це «ТСН.ua» розповіли військові, які перебувають в аеропорту.

Атаку сепаратисти почали близько 00:00. Бій відбувається під щільним мінометним обстрілом з їхнього боку. Військові успішно відбивають атаку, сепаратисти зараз змушені міняти позиції – вони рухаються в бік Луганська.

За наявною зараз інформацією, загиблих і поранених серед військових немає. Бій триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів