Новини Львова (cтор. 7767)

Фото для новини

18:15 5 вересня 2014 р.

У Міжнародному аеропорті «Львів» безрезультатно шукали вибуховий пристрій

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з терміналу «А» та приміщення летовища було виведено на безпечну відстань 390 осіб (300 пасажирів та 90 працівників аеропорту).

Ситуації

Фото для новини

16:44 5 вересня 2014 р.

У Мінську підписали попередній протокол до угоди щодо припинення вогню на Донбасі, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у п'ятницю, що учасники тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації в Україні підписали попередній протокол до угоди про припинення вогню, який має набути чинності сьогодні, 5 вересня, о 17:00.

Політика

Фото для новини

15:58 5 вересня 2014 р.

Сьогодні зі Львова знову повезуть на Донбас допомогу землякам з батальйону територіальної оборони

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного військкомату, в зону АТО відправлять намети, воду, баки для води, продукти харчування та інші необхідні речі.

Ситуації

Фото для новини

15:39 5 вересня 2014 р.

Зі Львова вирушили на фронт ще понад сотня бійців батальйону територіальної оборони (додано відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, більш ніж половина з бійців, які поїхали на схід країни, самі зголосились взяти участь в неоголошеній війні проти загарбників.

Політика

Фото для новини

14:52 5 вересня 2014 р.

На окупованій рашистами частині Донбасу створять «Придністров’я-2»?, – ЗМІ

Тижневик «Ділова столиця» повідомляє в п’ятницю, що на засіданні тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації в Україні в Мінську де-факто домовилися про створення «Придністров’я-2» на території, яку зараз контролює «ДНР» і «ЛНР», й головні торги ведуться за його межі.

Політика

Фото для новини

14:34 5 вересня 2014 р.

Науковці «Львівської політехніки» перевірили якість бронежилетів українських силовиків у зоні АТО

Як повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі Національного університету «Львівська політехніка», його науковці також готові оцінити надійність броні нового українського бронетранспортера «Дозор-Б», перші зразки якого на Львівському бронетанковому заводі обіцяють показати вже у вересні цього року.

Наука і техніка

Фото для новини

14:21 5 вересня 2014 р.

6 вересня вулицями Львова пройде процесія з мощами Блаженного Якова Стрепи (маршрут)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в суботу об 11.00 відбудеться також Урочисте богослужіння у Кафедральному Соборі Успіння Пресвятої Діви.

Культура

Фото для новини

13:44 5 вересня 2014 р.

Війська Росії зосереджуються в районах Маріуполя, Волновахи, Костянтинівки, Фащівки, Алчевська (відео)

Як повідомляє в п’ятницю в «Зведених даних ІАЦ РНБО» Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони, за інформацією розвідки, втрати загарбників за час конфлікту склали до 2 тисяч вбитими, відтак ЗС РФ почали ротацію частин і підрозділів, які втратили боєздатність.

Політика