Новини Львова (cтор. 7765)

Фото для новини

11:30 7 вересня 2014 р.

Росія зобов'язалася вивести з Донбасу свої банди взамін за його особливий статус, – ОБСЄ (відео)

Уночі 7 вересня на сайті Організації безпеки і співробітництва в Європі був опублікований протокол, підписаний представниками України, РФ та ОБСЄ за результатами «мінської зустрічі».

Політика

Фото для новини

00:00 7 вересня 2014 р.

Путін вперто продовжує перекидати до Луганська військову техніку (відео)

У Луганській області помічені в суботу великі колони бронетехніки й військових вантажівок, у тому числі числі – російські танки Т-72ВМ, зенітно-ракетні комплекси «Стріла-1»0 та мобільні пускові установки «SAM».

Політика

Фото для новини

22:00 6 вересня 2014 р.

У Львові буде Українсько-польський університет транскордонного співробітництва

«Генеральне консульство Республіки Польща у Львові, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація та Львівська міська рада, як співорганізатори Українсько-польського «Фестивалю партнерства», виступили з ініціативою започаткування постійно діючого проекту «Українсько-польський університет транскордонного співробітництва», – інформує прес-служба ЛОР.

Політика

Фото для новини

21:28 6 вересня 2014 р.

У Львові присягнули на вірність українському народові першокурсники Академії сухопутних військ (відео)

Як повідомили в суботу в регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, серед майбутніх офіцерів – 47 військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.

Ситуації

Фото для новини

21:08 6 вересня 2014 р.

7 серпня у Львові прощатимуться з полеглим десантником Іваном Свідерським

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, завтра на території військової частини 80-ї аеромобільної бригади на вулиці Стрийській у Львові відбудеться прощання з Іваном Свідерським, який зазнав поранень під час АТО, був прооперований в Києві в лікарні, але помер сьогодні вранці.

Політика