12 січня у Львові – «Різдво в Опері» (відео)

12:05 12 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Переможець Міжнародного конкурсу українського романсу Оксана Муха підготувала сюрприз для своїх шанувальників, а також запросила особливих гостей колядників.

«Львів славиться своїми традиціями святкування Різдва. У цей особливий час компанія «ДікАрт» традиційно запрошує львів’ян та гостей міста на проект «Різдво в Опері», у рамках якого виступить Оксана Муха», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

Концерт відбудеться 12 січня у Львівській опері о 19:30. Оксана Муха анонсувала: «Різдво в Опері – це вечір приємних моментів, де пануватиме домашній затишок та тепло. Вечір атмосфери, сповненої добром. Ми підготували сюрприз для своїх шанувальників, а також запросили особливих гостей колядників. Родзинкою концерту стануть нові пісні. Ви почуєте улюблені пісні, колядки, мої авторські пісні, а також і ті, які давно не виконувались, мій «золотий» фонд. На концерті ми будемо як годиться колядувати, щедрувати, віншувати та так, щоб гай шумів. Ми запалимо зал разом із «Дудариками», а вони це вміють, як ніхто. Запрошую усіх до коляди».

У рамках концерту прозвучать і лемківські пісні  Слухачі також матимуть можливість почути пісні французькою мовою. Це буде мандрівка із пісенної України у Європу.  Запитуйте квитки у мережі квиткових кас «От-От», за телефоном 235-77-88, а також замовити чи забронювати квитки можна на сайтах kasa.in.ua та gastroli.ua. Святковий партнер – Львівська свічкова мануфактура.

Оксана Муха народилася у Львові. Навчалася у Львівській музичній школі-інтернаті імені Соломії Крушельницької. У 1996 році вступила у Львівське музичне училище імені Станіслава Людкевича. У 2005 році закінчила Львівську музичну академію імені Миколи Лисенка по класу скрипки.  У 2006 році спільно з мистецьким об’єднанням «Дударик назавжди» записала альбом «Галичанка». З 2007 року – солістка капели «Дударик». У 2010 році – перший сольний альбом «Re:sheto». У 2011 році – перемога на першому Міжнародному конкурсі українського романсу імені Квітки Цісик. У 2013-2014 роках – учасник музично-мистецького «Проекту «Івасюк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів