Новини Львова (cтор. 7541)

Фото для новини

10:32 24 грудня 2014 р.

На вулиці Підвальній у Львові перелаштували зупинку громадського транспорту

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для того, щоб звільнити від заторів перетин вулиць Винниченка й Підвальної, на другій із них перелаштували зупинку громадського транспорту.

Ситуації

Фото для новини

09:48 24 грудня 2014 р.

Позиції українських військових на Донбасі обстріляли вночі 25 разів (відео)

У прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили в середу: «Ситуація у зоні АТО характеризується збільшенням числа провокацій зі сторони незаконних збройних формувань».

Політика

Фото для новини

09:30 24 грудня 2014 р.

Римо-католицька парафія запрошує львів’ян святкувати Різдво за григоріанським календарем (відео)

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 24 грудня, о 21.00 в приміщенні філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету на вулиці Хуторівка, 35а відбудеться святкування Різдва Христового за григоріанським календарем.

Культура

Фото для новини

09:28 24 грудня 2014 р.

Сьогодні – чергові перемовини у Мінську про Донбас (відео)

Про припинення вогню і гуманітарну допомогу окупованим районам Донбасу планують домовлятися учасники тристоронньої контактної групи. У середу, 24 грудня, у Мінську все готове для зустрічі задля врегулювання конфлікту на сході України, що триває вже понад півроку. Експерти вважають, що прориву у Мінську очікувати не варто, але вказують на те, що до Росії на переговорах, імовірно, вперше ставитимуться, як до сторони конфлікту.

Політика

Фото для новини

08:36 24 грудня 2014 р.

У зоні АТО найбільше військових капеланів з УГКЦ

23 грудня у Києві розпочав свою роботу VІІI Всеукраїнський з’їзд військових капеланів Української греко-католицької церкви, які виконували свої обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції.

Культура

Фото для новини

08:22 24 грудня 2014 р.

Україна – на другому місці у світі за кількістю загиблих журналістів за рік

На першому місці – Сирія, там вбили цьогоріч 17 репортерів. На третьому – Ізраїль та Сомалі: у них по чотири смерті. В Україні Міжнародний комітет захисту журналістів, штаб-кватира якого розташована у Нью-Йорку, – нарахував сім смертей працівників ЗМІ. Журналістами з них в організації вважають п’ятьох.

Політика

Фото для новини

08:05 24 грудня 2014 р.

Садовий знесе «самобуди» у Львові новим законом

Сьогодні у Львові триває десяток незаконних будівництв. Міська влада робитиме все для того, щоб їх припинили, а ініціаторів – покарали. Про це вчора під час щорічної зустрічі з громадою повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Кримінал