Убік материковкої України в Криму рухається величезна колона російської військової техніки (відео)

19:25 13 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Російська армія продовжує готуватися до наступу на позиції сил АТО по всій лінії фронту.


Відео: «Лента Новостей»

«Російська армія продовжує готуватися до наступу на позиції сил АТО по всій лінії фронту», – повідомив сьогодні, 13 лютого, інтернет-портал «Преса України», конкретизуючи при цьому:

«Очевидці зафіксували величезну колону військової техніки, яка рухається з боку незаконно анексованого РФ Криму в напрямку материкової України. Про це свідчить відео колони. 

Автоколона російської військової техніки пересувається в напрямку Джанкоя. Ймовірно, саме так російський президент Путін бачить виконання «Мінських угод» про повне припинення вогню і відведення важкого озброєння.

Варто відзначити, що очевидці також повідомляють, що 12 лютого на залізничну станцію в Макіївці Донецької області прибув ешелон російської військової техніки і боєприпасів. Техніку розвантажували протягом всього дня.

А трохи раніше – буквально за день до підписання «Мінських угод», в ніч з 11 на 12 лютого в районі населеного пункту Ізварине сталося чергове переміщення через російсько-український кордон півсотні танків, 4 десятків реактивних систем залпового вогню «Град», «Ураган» і «Смерч» і такої ж кількості БТР-ів. Тим часом, представник терористів Денис Пушилін вже офіційно просить Путіна припинити постачати бойовикам снаряди, а краще надіслати продукти харчування.

Так, у «Twitter» чиновник з ДНР написав: «Спасибі Путіну за гумконвои! Донбасу вже потрібні продукти, а не снаряди! Нам потрібен мир!».

Раніше ми повідомляли: провідник військово-політичного руху «Правий сектор» Дмитро Ярош не вірить, що Росія буде дотримуватися Мінських домовленостей, тому рекомендує президенту України долучити до переговорів США і Великобританію. Також «ПС2 вважає, що будь-які домовленості з проросійськими терористами не мають ніякої юридичної сили і суперечать існуючій Конституції України. Крім того, Дмитро Ярош заявляє, що незважаючи ні на які накази ДУК «ПС2 продовжувати активні бойові дії до повного визволення українських земель від російської окупації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів