Сьогодні з Маріуполя повернулися слідчі управління МВС на Львівській залізниці

22:30 13 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю управління МВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зв’язків з громадськістю управління МВС України на Львівській залізниці, з Маріуполя повернулися п’ятеро правоохоронців, які працювали на блокпостах, брали участь у проведенні спецоперацій й допомагали розкривати злочини.

«Сьогодні з Маріуполя повернулися п’ятеро слідчих на чолі із першим заступником начальника й начальником слідства транспортної міліції Михайлом Заставним», – повідомили в п’ятницю в прес-службі (підрозділі зв’язків з громадськістю) управління МВС України на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому:

«З усіма поставленими завданнями міліціонери впоралися гідно. Додому повернулися без втрат.

Зустріти бійців зібралися найрідніші люди, для яких нарешті закінчилося болісне очікування. В руках квіти, на обличчі посмішка. Дружини, не приховуючи емоцій, чекали приїзду своїх чоловіків.

Усі ці дні рідні хвилювалися, переживали: як вони себе там відчувають, як у них там складається все. Правоохоронці працювали на блокпостах, брали участь у проведенні спецоперацій і допомагали розкривати злочини місцевим правоохоронцям.

Сьогодні всі тривоги для них вже позаду. Попереду – кілька днів відпочинку, після чого співробітники ОВС повернуться до виконання своїх службовим обов’язків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів