Львів’ян просять не займати з 15.00 чергу до собору святого Юра для почитання Нерукотворного образу

12:00 14 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: credo-ua.org

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 14 лютого, з 15.00 просять не займати чергу для почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 лютого, «Щоденному Львову», що о 16.00 перед собором святого Юра у Львові молитимуться за мир. У повідомленні також конкретизують:

«Організатори просять вірних сьогодні з 15.00 вже не займати чергу для почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа, що вже два тижні знаходиться у соборі святого Юра. У неділю о 16.00 на площі перед собором святого Юра відбудеться молитва за мир, яку очолить Митрополит Львівський УГКЦ владика Ігор Возьняк.

Також усіх просять дослухатись до прохання не паркувати машини на площі святого Юра та на прилеглих вулицях. Буде працювати евакуатор. 

Відтак, сьогодні з 15.00 буде припинена черга охочих до почитання Нерукотворного образу. Також до роботи будуть залучені евакуатори, тож мешканців та гостей міста просять не паркувати машини на прилеглих до собору святого Юра вулицях.

Усіх застерігають від тисняви. Людей, які прийшли до почитання, просять поводитись виважено та достойно. 

Просимо вибачення за тимчасові незручності.  Нагадаємо, пряму трансляцію перебування реліквії у соборі святого Юра можна переглядати на головній сторінці сайту velychlviv.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів