Новини Львова (cтор. 7502)

Фото для новини

22:32 16 січня 2015 р.

Завтра у Львові збиратимуть біля пам'ятника королю Данилу десантникам баратейки «Duracell АА»

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» повідомили в п’ятницю, що в суботу, 17 січня, вони традиційно чекатимуть патріотів України на площі Галицькій зі 17:00 до 19:00.

Ситуації

Фото для новини

19:40 16 січня 2015 р.

Західний реабілітаційно-спортивний центр на Львівщині прийматиме на реабілітацію учасників війни (+відео)

Починаючи з 1 лютого, Західний реабілітаційно-спортивний центр у селі Яворів у Турківському районі готовий приймати перших бійців і ветеранів АТО.

Медицина

Фото для новини

18:58 16 січня 2015 р.

Соціальні фахівці щедруватимуть завтра у Львові разом зі сім’ями переселенців

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 17 січня працівники відділу соціальної роботи Франківського району міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з церквою Св. Володимира і Ольги, за сприяння ТЦ «Скриня», проведуть благодійний захід до свята Хрещення Господнього – «Защедруймо Україні» для дітей з сімей вимушених переселенців зі Сходу України та АР Крим.

Культура

Фото для новини

18:14 16 січня 2015 р.

Патріарх Святослав поблагословив волонтерів, капеланів і гуманітарну допомогу УГКЦ воїнам

Глава Української греко-католицької церкви попросив волонтерів: «Передайте тим, хто на передовій захищає нашу Україну, що ми рано, вдень і вночі за них молимося».

Культура

Фото для новини

17:58 16 січня 2015 р.

Курсанти Львівської Академії Сухопутних військ відточують польову виучку

У прес-службі міністерства оборони України повідомили в п’ятницю: «Майбутні офіцери-піхотинці, танкісти, інженери, артилеристи та вихованці інших спеціальностей Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного відточують вміння зі стрільби, водіння бойових машин, управління діями підрозділів та інших профільних дисциплін у рамках зимової фази польової виучки».

Ситуації

Фото для новини

17:52 16 січня 2015 р.

Сапери з Львівщини повернулися з війни на відпочинок без втрат і поранень

Сьогодні зі зони АТО на ротацію та відпочинок без втрат і поранень повернулася група саперів із Самбірської військової частини на чолі з підполковником Анатолієм Загурським.

Ситуації

Фото для новини

16:58 16 січня 2015 р.

19 січня о 14:30 у львівському парку «Горіховий гай» розпочнуть освячення води й масове купання

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-центр громадської організації «Молодь ЗА Зміни», 19 січня, в день Хрещення Господнього, відбудеться освячення води й масове купання в озері в парку «Горіховий гай».

Культура

Фото для новини

16:30 16 січня 2015 р.

Захисники Донецького аеропорту відбили штурм і підірвали «кадировців», але втратили двох бійців, – журналісти (+відео)

Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив у п’ятницю: «У наших сил у Кіборгпорту після бою – двоє загиблих і дев’ятеро поранених, кадировців у підвалі військові підірвали, артилерія дуже потужно підтримала наших. Аеропортнаш, одним словом».

Політика

Фото для новини

15:55 16 січня 2015 р.

У Львівській ОДА приймають документи на отримання грантів Президента для обдарованої молоді

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в управлінні молоді та спорту ЛОДА приймаються заявки претендентів на отримання грантів Президента України для обдарованої молоді.

Наука і техніка