13 травня у Львові проведуть масовий забіг «Затамуй подих»

09:20 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У «Горіховому гаю» привертатимуть увагу до проблем хворих на легеневу гіпертензію.

«Сьогодні, 13 травня, о 12.00 благодійний фонд «Сестри Даліли» й відділ соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведуть за підтримки благодійників масовий забіг «Затамуй подих заради Легеневої Гіпертензії», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

13 травня о 10:00 розпочнеться реєстрація учасників, об 11:00 відбудеться прес-конференція, а о 12:00 розпочнеться забіг. Захід відбудеться в парку «Горіховий гай» в рамках VI соціального фестивалю «Лютин».

«Вже понад рік мешканці Львова долучаються до акції «Корок життя». Заходи у «Горіховому гаю» стануть продовженням загальноміської акції та мають на меті поширити інформацію про хворобу легеневої гіпертензії і проблеми, з якими стикаються хворі. Прагнемо віднайти людей небайдужих до людського горя та підтримати тих, які страждають від смертельної недуги», – розповіла співорганізатор заходу – керівник БФ «Сестри Даліли», Оксана Куліш.

Для учасників забігу та гостей заходу, окрім спортивного дійства, приємним сюрпризом стане фотосесія, малюнок на асфальті та дозвілля з аніматорами. Керівник Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Оксана Рубай зазначила: «Попри популяризацію, активність львів’ян, відкриття нових ресурсів, зокрема гарячої лінії з питань легеневої гіпертензії, соціальні проекти, що спрямовані на охорону здоров’я та покращення життя громадян, завжди потребують ресурсу та підтримки. Проте, слід пам’ятати, що найголовнішим є не кількісні показники заходів, або ж залучених учасників, а особиста жертовність кожного та вплив на свідомість суспільства в цілому. Легенева гіпертензія - це не проблема окремого хворого, а питання відкритості серця кожного громадянина до поваги гідності людини».

Як інформував «ЩЛ», 13 травня у Львові пройде соціальний фестиваль «Лютин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів