Новини Львова (cтор. 7501)

Фото для новини

17:56 17 січня 2015 р.

Десантники зі Львова тримають позиції на другому поверсі нового терміналу аеропорту Донецька (відео)

Родичі бійця 80-ї аеромобільної бригади повідомили агенції «ЛІГАБізнесІнформ», що десантники зі Львова утримують позиції на другому поверсі нового терміналу аеропорту Донецька.

Політика

Фото для новини

14:05 17 січня 2015 р.

Росія цинічно використовує Донбас як полігон для випробовування нового озброєння, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляються: «За даними розвідки, поблизу м. Ростов-на-Дону зафіксовано розміщення сучасної важкої військової техніки ЗС РФ. Зокрема, це ТОС-1 «Буратіно», ЗРК С-300В, РСЗВ 9К58 «Смерч», РСЗВ 9К57 «Ураган», танки Т-90 і Т-72B3, БТР-80АМ».

Політика

Фото для новини

13:05 17 січня 2015 р.

За добу в зоні бойових дій на Донбасі полягли троє українських військовослужбовців, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у суботу на брифінгу: «За останню добу загинули троє українських військовослужбовців, 18 – зазнали поранень».

Політика

Фото для новини

12:30 17 січня 2015 р.

У Станиці Луганській загинув український військовий – спрацював вибуховий пристрій диверсантів

Як повідомив у суботу голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, «дідусь, що назвався місцевим мешканцем, подарував військовим трилітрову банку меду, подякував їм за службу й пішов геть»; «коли солдати спробували скуштувати меду, банка вибухнула (всередині був закладений вибуховий пристрій)».

Політика

Фото для новини

12:02 17 січня 2015 р.

Львівські облдержадміністрація й рятувальники закликають безпечно святкувати Водохрещення

Прес-служба облдержадміністрації адресувала в суботу «Щоденному Львову» нагадування департаменту з питань цивільного захисту ОДА про правила безпечного купання на Водохреща», а в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій опублікували сьогодні, 17 січня, «Звернення начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області щодо безпечного святкування Водохрещення».

Ситуації

Фото для новини

11:50 17 січня 2015 р.

У Львові гасили пожежу на вулиці Головацького

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, власник помешкання на вулиці Головацького намагався самотужки ліквідувати займання, внаслідок чого отруївся продуктами горіння.

Ситуації

Фото для новини

10:50 17 січня 2015 р.

Мешканець Львівщини загинув унаслідок пошкодження ним газової труби

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, 16 січня близько 14:00 у селі Суховоля Городоцького району під час проведення земляних робіт на подвір’ї приватного домогосподарства місцевий мешканець 1947 року народження пошкодив поліетиленову газову трубу середнього тиску (ввід до будинку) та загинув на місці події.

Ситуації

Фото для новини

00:30 17 січня 2015 р.

Львівський десантник повідомив, що захисників аеропорту Донецька оточено (відео)

За словами доньки бійця 80-ї аеромобільної бригади Марії Гриник, її батько та його однополчани «сидять на клаптику території п’ятдесят на п’ятдесят метрів», «затиснуті в кільці» – «під ними бойовики, над ними бойовики, їм ніхто нічого не обіцяє і що найстрашніше: ніхто не хоче допомагати і ніхто не звертає уваги».

Політика