Новини Львова (cтор. 7437)

Фото для новини

13:50 20 лютого 2015 р.

Підприємець зі Львівщини придбав для бійців три тепловізори й пристрій нічного бачення

Як повідомили в обласному військкоматі, підприємець з Буського району придбав для Третього окремого мотопіхотного батальйону (колишній Львівський батальйон територіальної оборони) два тепловізори та один пристрій нічного бачення. У січні він теж передав тепловізор цьому ж батальйону.

Політика

Фото для новини

13:36 20 лютого 2015 р.

Інформаційно-аналітичний центр РНБОУ оприлюднив сьогоднішні «Зведені дані» зі «зони АТО» (відео, оновлено)

На сайті ІАЦ Ради національної безпеки і оборони України опубліковано відеозапис оприлюднення його речником Андрієм Лисенком сьогоднішніх «Зведених даних» ІАЦ РНБОУ.

Політика

Фото для новини

13:21 20 лютого 2015 р.

Президент присвоїв посмертно звання Герой України п’ятьом активістам Майдану (відео)

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі Глави держави, звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» присвоєно активістам за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народові.

Політика

Фото для новини

12:55 20 лютого 2015 р.

Добровільно зголосилися у військкомати захищати Україну 5296 її громадян (відео)

Заступник начальника управління інформаційних технологій Міністерства оборони Сергій Галушко повідомив у п’ятницю: «Станом на сьогоднішній день добровольців, які звернулися у військові комісаріати, – 5296 чоловік».

Політика

Фото для новини

12:30 20 лютого 2015 р.

Сьогодні о 14.00 у Львові скликають народне віче «Майдан: боротьба за незалежність триває»

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, Координаційна рада національного спротиву закликає усіх небайдужих львів’ян прийти на народне віче під гаслом «Майдан: боротьба за незалежність триває», яке відбудеться біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові 20 лютого о 14.00.

Політика

Фото для новини

12:15 20 лютого 2015 р.

На Львівщині й цього року спільно навчатимуться військові України й держав НАТО, – Генштаб

Як повідомив у п’ятницю виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов, «в поточному році у Львівській області пройдуть навчання «Rapid trident» (до 25 діб)».

Ситуації

Фото для новини

11:35 20 лютого 2015 р.

Жителя Львівщини покарали за поширення порнографії в інтернеті штрафом у розмірі 1700 гривень

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Червонограді суд засудив чоловіка, котрий розповсюджував у мережі Інтернет відеоролики порнографічного характеру.

Кримінал

Фото для новини

10:48 20 лютого 2015 р.

Знищену російсько-терористичними військами вежу аеропорту Донецька відтворили у Львові на пляшках (відео)

Зображення легендарної вежі донецького аеропорту прикрасило пивну пляшку. Продукт львівських броварів лише тиждень як у продажу, а вже викликав бурхливу реакцію.

Ситуації

Фото для новини

10:34 20 лютого 2015 р.

Львів’ян закликають вшанувати Героїв Небесної Сотні «Свічею пам’яті»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 20 лютого, о 19.00 на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку на проспекті Свободи викладуть з допомогою лампадок зі свічками форму Тризуба.

Політика

Фото для новини

10:00 20 лютого 2015 р.

У Львові травмувався будівельник, у Винниках – загинув

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, учора, 19 лютого, близько 16:00 під час проведення будівельних робіт на новобудові житлового комплексу на вулиці Івасюка у Винниках перекинувся автомобільний кран, внаслідок чого загинув працівник 1985 року народження, житель міста Перемишляни.

Ситуації

Фото для новини

09:28 20 лютого 2015 р.

На дорогах Львівщини продовжують гинути люди

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, в Стрийському районі загинули внаслідок ДТП водій іпасажир легковика «Volkswagen», у Мостиському районі – керманич автівки «Volkswagen Passaт».

Ситуації

Фото для новини

09:21 20 лютого 2015 р.

За півтори години розпочнеться відеоміст Львів-Москва-Петрозаводськ

Як цьогорічні мінські домовленості вплинуть на агресивну політику Росії проти України і реакцію на війну в Донбасі країн ЄС і США? Від відповіді на це головне запитання лютого 2015 року залежить завтра доля миру і війни в Європі, оскільки загарбанням української території Росія прагне сьогодні змінити державні кордони, встановлені після Другої світової війни, і міждержавні відносини, закріплені статутом ООН.

Політика

Фото для новини

09:20 20 лютого 2015 р.

Уночі російсько-терористичні війська відкривали вогонь 15 разів, за добу – 49 (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в п’ятницю: «Хоч до підписання мирних угод активність противника була значно більшою, статистика добових обстрілів вчергове показує – терористи не бажають повністю припиняти вогонь і тим паче відводити важку артилерію від лінії бойового зіткнення».

Політика