Новини Львова (cтор. 7436)

Фото для новини

18:10 20 лютого 2015 р.

Перевага Росії – це могутня військова сила на чолі з божевільним лідером, – політолог

Нас очікує війна. В цьому плані я – песиміст. Путін не зупиниться, поки його не зупинять. Тих санкцій, які є, недостатньо. Тому що жити можна, росіяни звикли жити і в гірших умовах.

Політика

Фото для новини

18:03 20 лютого 2015 р.

Росія спробує захопити Донецьку та Луганську області цілковито, – експерт

Доля України цікавить Європу та США найменше і тільки з тієї причини, щоби росіяни не дійшли до Європи. Україна трактується ними як можливий буфер, як своєрідний захисний пояс.

Політика

Фото для новини

18:00 20 лютого 2015 р.

У Львові затримали трьох підозрюваних у викраденні жінки, яка працює в одному з комерційних банків

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «працівники міліції затримали сьогодні, 20 лютого, трьох осіб, котрі обґрунтовано підозрюються у викраденні жінки, що сталось 17 лютого на вулиці Богдана Хмельницького».

Кримінал

Фото для новини

17:50 20 лютого 2015 р.

Міжнародний аеропорт «Львів» планує регулярні рейси до Тель-Авіва, Рима, Болоньї, Мадрида та Одеси

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького спільно з національним авіаперевізником Міжнародні авіалінії України планують відкриття нових напрямків зі Львова – у Тель-Авів, Рим, Болонью, Мадрид та Одесу, а також збільшує кількість вильотів до Києва (Бориспіль).

Економіка

Фото для новини

17:35 20 лютого 2015 р.

Росія нарощує свій окупаційний контингент на Донбасі, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у п’ятницю: «Впродовж останніх днів, незважаючи на мінські домовленості, фіксується переміщення з Російської Федерації на територію України військової техніки і боєприпасів».

Політика

Фото для новини

17:12 20 лютого 2015 р.

Кошти від концерту польського піаніста Артура Яроня й «Віртуозів Львова» передадуть на потреби нашої армії

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» у відділі реклами та маркетингу обласної філармонії, 26 лютого польський піаніст Артур Яронь виступить разом з оркестром «Віртуози Львова» на підтримку своїх українських друзів.

Культура

Фото для новини

16:16 20 лютого 2015 р.

«Укрспирт» планує запустити в березні три свої заводи на Львівщині

Як повідомив виконувач обов’язків директора компанії «Укрспирт» Роман Іванюк, цей державний монополіст на ринку етилового спирту планує запустити в березні у Львівській області три спиртозаводи, один із яких буде працювати на експорт, два – на внутрішній ринок.

Економіка

Фото для новини

15:37 20 лютого 2015 р.

ЛМР запрошує львів’ян взяти участь у громадських слуханнях щодо бюджету розвитку міста

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», в прес-службі міськради, у вівторок о 17.00 у великій сесійній залі ЛМР відбудуться громадські слухання щодо бюджету розвитку міста Львова на 2015 рік.

Економіка

Фото для новини

15:28 20 лютого 2015 р.

У неділю у Львові школярі продаватимуть власну домашню випічку, збираючи кошти на потреби бійців

22 лютого Волонтерський Полк ЛНУ спільно зі Студентським Братством Львівщини та Навчально-виховним комплексом школою-садком «Арніка» організовують Благодійний дитячий ярмарок «Надія нації».

Політика

Фото для новини

14:58 20 лютого 2015 р.

Львів’ян запрошують спільно прибрати завтра територію біля собору святого Юра

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ запрошує усіх свідомих громадян прийти й допомогти прибрати території, де щодня десятки тисяч християн перебували й очікували на молитву біля чудодійної ікони».

Культура

Фото для новини

14:14 20 лютого 2015 р.

В інтернеті запрацював сайт «Львів – місто літератури»

Як повідомили в Громадській організації «Форум видавців», «сайт «Львів – місто літератури» покликаний стати платформою для обміну інформації про книговидавничі новини та збору літературних ініціатив».

Культура