У Львівському прикордонному загоні відзначили професійне свято

17:34 27 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Охоронці державних рубежів продемонстрували, як затримують порушників.

«Сьогодні, 27 травня напередодні професійного свята Дня прикордонника, охоронці рубежів святкують своє професійне свято», – повідомили в п’ятницю в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Керівництво Львівського прикордонного загону вирішило у цьому році зробити свято для військовослужбовців прикордонного загону, дітей та ветеранів. Урочистості розпочались для діток на плацу, де начальник Львівського прикордонного загону, підполковник Сергій Мельник, привітав зі святом та розповів малечі чим займаються прикордонники.

А потім було найцікавіше – екскурсія до музею Львівського прикордонного загону. Одним з найзахоплюючих моментів було затримання порушників кордону та показові виступи найкращих службових собак.

На плацу проводився показ сучасних технічних засобів охорони кордону. Також був святковий концерт за участь Личаківського будинку дитячої творчості та гурту «Кордон».

Про це повідомили сьогодні, 27 травня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів