Новини Львова (cтор. 7234)

Фото для новини

11:22 30 грудня 2014 р.

3 січня на благочинному концерті у Львові збиратимуть кошти на музичні інструменти школі-інтернату

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 3 січня, в ТЦ «Роксолана» відбудеться благочинний концерт «Вчимося музикувати», під час якого збиратимуть кошти для купівлі нового музичного інструменту школі-інтернату №2.

Культура

Фото для новини

11:05 30 грудня 2014 р.

«Львівтеплоенерго» відновило подачу опалення всім своїм споживачам у повному обсязі

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні ж усі котельні, ЦТП працюють у звичному режимі, щоб забезпечити подачу теплоносія відповідної температури до будинків».

Ситуації

Фото для новини

10:15 30 грудня 2014 р.

На Львівщині схопили крадіїв грошей із банківських рахунків 415 громадян

Як повідомили у вівторок у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники його відділу боротьби з кіберзлочинністю викрили злочинне угрупування, учасники котрого втручались за допомогою скімінгових пристроїв у роботу банкоматів та отримували гроші громадян.

Кримінал

Фото для новини

09:10 30 грудня 2014 р.

Сьогодні Львів прибирали від снігу 59 одиниць техніки

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зранку на дорогах міста працювали один грейдер, 11 підмітальних машин, 24 піскорозкидувачі, чотири навантажувачі й 19 тракторів.

Ситуації

Фото для новини

21:24 29 грудня 2014 р.

Волонтери передали зібрану львів’янами допомогу Артемівському ремонтно-відновлювальному полку

Як повідомив у понеділок активіст Громадської ініціативої «Допоможи фронту» Ігор Мазепа, військовим доставили багато теплих речей, інструментів і продуктів, зібраних у «Рукавичці», в «Барвінках» та біля пам’ятника королю Данилу.

Ситуації

Фото для новини

20:52 29 грудня 2014 р.

9 січня на вулиці Василя Симоненка у Львові відбудеться фестиваль дитячих вертепів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 9 січня о 13.00 на Площі 12 ялинок посеред вулиці Василя Симоненка розпочнеться фестиваль дитячих вертепів.

Культура

Фото для новини

20:20 29 грудня 2014 р.

УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування «У гостях у Василя та Маланки»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13 січня 2015 року Фундація Духовного Відродження УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року «У гостях у Василя та Маланки», який відбудеться у родинному домі «Покрова» на вулиці Дорога Кривчицька, 19.

Культура

Фото для новини

20:02 29 грудня 2014 р.

Львів’ян закликають долучатися до організації Різдвяного обіду для бідних і бездомних

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у У день Різдва Христового, 7 січня 2015 року, в Храмі Покрови Пресвятої Богородиці відбудеться Різдвяний обід для бідних та бездомних людей, який щороку організовує Спільнота Святого Егідія.

Культура