Львівська митниця вдосконалила інтерактивну карту інформації

18:35 9 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДФС

Відтепер інформація про порядок проходження митного оформлення товарів (час подання декларації та закінчення її оформлення, причини відмовлення у митному оформленні) буде оновлюватися кожні 15 хвилин.

«Львівська митниця спільно з Львівською облдержадміністрацією вдосконалила інтерактивну карту щодо інформації про підрозділи митного оформлення. Карта доступна в мережі інтернет на сторінці Львівської ОДА (http://www.loda.gov.ua/karta_kordon/Mytni_posty/index.php)», – повідомили сьогодні, 9 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці: 

«Відтепер інформація про порядок проходження митного оформлення товарів (час подання декларації та закінчення її оформлення, причини відмовлення у митному оформленні) буде оновлюватися кожні 15 хвилин. Раніше така інформація оновлювалась щотри години.  Інформація доступна у рубриці «Поточне оформлення».

Окрім того, до цієї карти додано інформацію про підприємства, які займаються митної брокерською діяльністю. Тут можна дізнатись про назву підприємств, адресу, контакти, підрозділи Львівської митниці, де вони здійснюють декларування, кількість оформлених митних декларацій та їх відсоток від МД, оформлених митницею тощо.

Начальник  Львівської митниці Левко Прокіпчук зазначив. «Така інформація буде цікавою для суб’єктів підприємницької діяльності, оскільки вони зможуть реально побачити роботу декларанта і вибрати того, хто на їх думку є найкращим».

Як відомо, з метою сприяння міжнародній торгівлі та забезпечення справляння платежів, збільшення товарообігу Львівська митниця спільно з ЛОДА запровадила низку сервісів для громадян та суб’єктів ЗЕД. Зокрема на сайті ЛОДА (http://www.loda.gov.ua/karta_kordon/index.php) можна переглядати в режимі онлайн ситуацію щодо накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску, інформацію про розташування митних постів, їх основні показники роботи. Запровадження  цього сервісу є складовою частиною  інформаційної системи «Більше знаєш – швидше їдеш», що передбачена  програмою розвитку та модернізації Львівської митниці ДФС на 2016 рік «Привітний та безпечний кордон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів