Новини Львова (cтор. 6855)

Фото для новини

13:15 28 червня 2015 р.

За добу на сході України поранили 11-х наших бійців, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у неділю: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військових немає, 11 бійців були поранені».

Політика

Фото для новини

12:38 28 червня 2015 р.

На площі Ринок у Львові о 20.00 розпочнеться концерт проекту «Пазли Вічності» (відео)

Відвідувачі концерту почують ексклюзивні джазові аранжування творів Баха, а також української музики авторства джазової піаністки Наталії Лебедєвої у виконанні дуету 13-річних скрипалів «TwoViolins» і тріо – Наталії Лебедєвої з Костянтином Іоненко (контрабас) та Павлом Галицьким (барабани).

Культура

Фото для новини

12:17 28 червня 2015 р.

У Львові о 17.00 розпочнеться День молоді в садах митрополита Андрея Шептицького (відео, програма)

Відвідувачі концерту-презентації «Kerygma Project» матимуть унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

Культура

Фото для новини

00:24 28 червня 2015 р.

Міністр оборони Канади запевнив – навчальний центр на Львівщині відповідає кращим світовим стандартам (відео)

Джейсон Кенні повідомив у суботу, що близько двохсот канадських інструкторів розпочнуть підготовку українських військових вже наприкінці літа.

Ситуації

Фото для новини

23:28 27 червня 2015 р.

Львів став на кілька днів столицею джазу

Події фестивалю«Alfa Jazz Fest», як і у попередні роки, розгортаються одночасно на трьох сценах – у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, також – на площі Ринок і у подвір’ї Палацу Потоцьких.

Культура