На Львівщині спрямували на зарплату бюджетникам 66,2 млн. гривень

13:04 14 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Установи освіти нашої області профінансовано на суму 53,7 млн. гривень.

«З обласного бюджету, відповідно до зареєстрованих фінансових зобов’язань і замовлень головних розпорядників коштів, у повному обсязі спрямовано 98,9 млн. гривень», – запевнили сьогодні, 14 грудня, «Щоденний Львів», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, установи освіти профінансовано на суму 53,7 млн. гривень, охорони здоров’я – на суму 26,8 млн. гривень, соціального захисту та соціального забезпечення – на суму 7,4 млн. гривень, культури та мистецтва – на суму 2,8 млн. гривень, фізичної культури та спорту – на суму 1,5 млн. гривень, сільське господарство – на суму 3 млн. гривень, інвестиційні проекти – 0,6 млн. гривень, мікропроекти – 1,4 млн. гривень, інші видатки – на суму 0,6 млн. гривень.

Зі загального обсягу видатків на виплату заробітної плати працівникам обласних бюджетних установ спрямовано 66,2 млн. гривень, стипендій учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 4,5 млн. гривень; пільгових пенсій працівникам будинків-інтернатів, щомісячних соціальних виплат дітям загиблих учасників АТО, одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області, сім’ям демобілізованих воїнів, які повертаються з АТО? та сім’ям, родичі яких загинули під час антитерористичної операції – 2,5 млн. гривень; оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 7,6 млн. гривень, медикаментів – 1,4 млн. гривень, продуктів харчування – 3,5 млн. гривень, канцелярських та господарських товарів, послуг з обслуговування та ремонту обладнання – 2,6 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів