Новини Львова (cтор. 6847)

Фото для новини

10:20 2 липня 2015 р.

У Львові реалізовують програму реабілітації після інсульту

Метою програми реабілітації осіб, які перенесли інсульт, є організація і проведення реабілітації осіб, які перенесли інсульт та яким не встановлено інвалідності, для збереження і відновлення втрачених фізичних можливостей, стимулювання рухових функцій через вплив на рухові і сенсорні аналізатори.

Медицина

Фото для новини

10:10 2 липня 2015 р.

У Львівському університеті імені Івана Франка відкрили Літню Академію НАТО

Літня Академія «НАТО в умовах новітніх ризиків: сучасні та майбутні виклики» працюватиме впродовж 1-3 липня на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка.

Наука і техніка

Фото для новини

09:34 2 липня 2015 р.

У Радехові на Львівщині стався витік залишків хлору

Учора 1 липня на території ТзОВ СП «Галтех» на вулиці Транзитній у Радехові внаслідок пошкодження вентилів двох балонів об’ємом 50 літрів стався витік залишків рідкого хлору, через що на прилеглій території зів’яла трава та листя дерев.

Ситуації

Фото для новини

23:38 1 липня 2015 р.

У Львові кандидати в нові поліцейські повинні опанувати понад 20 дисциплін за 9,5 тижнів (відео)

Для того, щоб сісти за парти і вчитися на полісмена, усім новобранцям довелося пройти тести на логіку, фізичну витривалість, а також мати неабияке здоров'я.

Наука і техніка

Фото для новини

22:45 1 липня 2015 р.

Завтра Президент України проведе у Львові нараду й зустрінеться з главою Польщі

У четвер, 1 липня, в рамках робочої поїздки на Львівщину Петро Порошенко проведе кущову нараду з керівниками силових структур та правоохоронних органів прикордонних областей Західної України.

Політика