Як навчатимуть у Львові учнів після 20 січня

10:58 27 грудня 2022 р.

Фото до новини

Начальник управління освіти Львівської міськради розповів, що в першому навчальному семестрі у школах Львівської МТГ відбулося 90% запланованих уроків і лише 10% з них відмінили через повітряні тривоги.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк під час підсумкового прямого ефіру повідомив, що всі міські школи планують розпочати другий навчальний семестр в офлайн-форматі.

«Більшість шкіл Львівської міської територіальної громади будуть виходити на навчання в 20-х числах січня. Ми плануємо повноцінне навчання в школах. Якщо в навчальних закладах буде опалення, буде світло, то й буде можливість навчатися. Будемо робити все, щоб діти навчались в очній формі, в школах. Звичайно, ми не можемо передбачити все, блекаут чи ще щось, але наразі плануємо так. Я вірю в те, що наступного семестру наші діти будуть навчатись в очній формі, як і попереднього», – зазначив Андрій Закалюк.

Нагадаємо, начальник управління освіти також розповів, що в першому навчальному семестрі у школах Львівської МТГ відбулось 90% запланованих уроків і лише 10% не відбулось через повітряні тривоги.

Про повітряну тривогу в школі сповіщатимуть три дзвінки, - головний освітянин Львова (відео)

Міністр освіти повідомив, скільки дітей ВПО зараховано до львівських шкіл і садочків

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів