У понеділок старшокласники Львівщини мають повернутися в школи

12:55 11 лютого 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині зменшується захворюваність серед дитячого населення на COVID-19. У зв’язку з цим сьогодні заклади загальної середньої освіти прийматимуть рішення про можливість відновлення офлайн-навчання для учнів 5-11 класів.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Як розповів директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис, зараз кількість дітей з COVID-19 у стаціонарах області коливається від 110 до 115 осіб, окрім того зменшується кількість звернень до медиків щодо дитячої захворюваності.

Зараз діє рішення обласної комісії ТЕБ і НС, згідно з яким молодші класи  повернулися до очного навчання, а учні старших класів окремих міст навчаються дистанційно.

Ми проаналізуємо показники захворюваності дітей Львова, Дрогобича, Червонограда і  Стрия, адже саме у цих містах були найвищі показники. Рішення про повернення до очного навчання приймає адміністрація закладу освіту. Проте слід враховувати, що навчання залишається дистанційним, якщо хворіє на COVID-19 або перебуває на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 більш як 50 % здобувачів освіти та персоналу.

«Враховуючи спад захворюваності серед дітей, швидше за все старші класи повернуться до очного навчання, але  це буде відомо до кінця дня», - зазначив Орест Чемерис.

У Львові понад 2,6 тис дітей вакциновані Comirnaty

8,5 тис школярів у Львові захворіли на грип або подібні захворювання, зокрема й Covid,- перший заступник мера

Кілька тисяч дітей у Львові хворі на коронавірус, - мер Львова

З 14 лютого у Львові учні можуть повернутися в школи. Але не всі (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів