З 14 лютого у Львові учні можуть повернутися в школи. Але не всі (відео)

17:23 10 лютого 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні відбулося засідання міського штабу з протидії коронавірусу, на якому розглянули ситуацію із поширення захворюваності та запропонували низку послаблень, які можуть ввести у Львові вже із понеділка.


Відео: ЛМР

Зокрема, з понеділка учні 5-11 класів, зважаючи на ситуацію із захворюваністю в кожному конкретному навчальному закладі, будуть навчатися дистанційно чи онлайн за рішенням керівника школи.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Щойно ми завершили засідання штабу оперативного реагування з протидії коронавірусу, на якому розглядали декілька рішень, які завтра пропонуватимемо на міську комісію з питань ТЕБ і НС.

Ми бачимо певне зниження захворюваності серед дітей, відповідно обмежувальні заходи дають свій ефект. Тому з понеділка учні 5-11 класів будуть навчатися дистанційно чи онлайн за рішенням керівника школи. Там, де ситуація із захворюваністю буде сприятливою, директори навчальних закладів будуть приймати рішення про очне навчання. Там, де можуть бути певні загрози, керівник школи матиме повне право продовжувати навчальний процес дистанційно.

Також ми розглядали можливість роботи секцій та гуртків, але фінальне рішення прийматиметься завтра на комісії.

Якщо говорити про проведення масових заходів чи роботу розважальних закладів, то ми пропонуватимемо ще на тиждень залишити діючі обмеження: перевірка і сертифікату вакцинації, і довідки про негативний ПЛР-тест», – розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Назвали школи на Львівщині, де щеплено 80-90% колективу (відео)

Навчання в масках, які повинні змінювати кожні три години: нові розпорядження головного санлікаря

МОЗ змінило протиепідемічні заходи для закладів освіти

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів