Школа у найменшому місті України потребує кухонної витяжки

11:35 30 листопада 2021 р.

Фото до новини

А також капітального ремонту і комп'ютерного оснащення. Це - пріоритетні потреби навчального закладу.

Про це повідомив у ФБ депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Юрій Камельчук під час відвідин начального закладу у місті Угнів Червоноградського району на Львівщині, пише Dailylviv.com

"Це школа у найменшому місті України Угнів. Оминути її під час інспекції Червоноградським районом, ми просто не могли. Тим більше, коли моїм помічникам стало відомо, що школа має проблеми, які не може вирішити самостійно, - написав Брій Камельчук, журналіст за дипломом. - Вже традиційно, аби ні в кого не виникло запитань, біля дверей закладу я урочисто і на камеру продемонстрував свій негативний ПЛР. Після чого приступили до візиту. Директорка закладу Марія Терешко підтвердила інформацію моїх помічників з порогу. І з перших кроків коридорами, стали очевидними проблеми з витяжкою. Сперте повітря поширилося приміщенням харчоблоку та більшою частиною закладу. До списку приорітетів (правильно - пріоритетів - DL) директорка додала комп’ютерне оснащення школи і капітальний ремонт в деяких приміщеннях. Повний кошторис з переліком нагальних потреб закладу, пані Марія обіцяла надати найближчим часом". 

Нагадаємо, що майже рік тому в ефірі каналу «Наш» Юрій Камельчук назвав COVID-19 вигаданою хворобою. Але це не завадило йому пізніше бути призначеним спікером в ПАРЄ з теми COVID-паспортів. Він також неодноразово виступав з промовами, що не довіряє жодній вакцині та закликає не вакцинуватися і обіцяв, що буде голосувати проти постанови про заборону відвідування громадських місць без вакцинації.

Після цього народний депутат повідомив, що буде своїм коштом постійно робити ПЛР-тести.

Конкурс на шкільне загальнонаціональне велике об’єднавче меню

Продукти, які заборонено з 1 вересня продавати у школах, і нове меню зі 160 страв для учнів, - батькам на контроль

У школах вилучили три тонни небезпечних харчів

З понеділка перевірятимуть працівників шкільних харчоблоків на інфекції - без попередження

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів