165 невакцинованих працівників освіти у Львові відсторонили від роботи (відео)

14:51 22 листопада 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні учні всіх класів повернулися до очного навчального процесу. В перший день до закладів освіти прийшло понад 80 % школярів.


Відео: ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Всі давно очікували, коли школярі повернуться до навчання, тому відсьогодні ми відновили таку можливість. Сьогодні відкрилися усі школи міста. Також сьогодні є досить висока відвідуваність закладів освіти – близько 70 тисяч дітей прийшли на навчання, що становить біля 80 % учнів 1-11 класів.

Станом на сьогодні провакцинованими є: 98,1 % працівників закладів загальної середньої освіти, 95,6 % закладів дошкільної освіти та 96,7 % закладів позашкільної освіти. Невакцинованими є 165 осіб, які на сьогодні є відстороненими від роботи.

Зазначу, що рівень захворюваності в навчальних закладах ми моніторимо щодня: скільки захворіло учнів і вчителів, скільки одужало. Саме через те, що рівень захворюваності серед дітей суттєво знизився, нам і вдалося відновити очне навчання», – розповіла Леся Васюта, начальниця відділу освіти Галицького та Франківського районів, в. о. керівника управління освіти Львова.

Сьогодні до школи повернулись учні, але у Львові й далі фіксують досить високу смертність,- Москаленко

Знову за парти. У Львові старшокласники з понеділка повертаються до очного навчання

Учні та студенти Львівщини повертаються до очного навчання. Але не всі, - рішення комісії

У Львові не більше 20 шкіл, в яких педколективи вакциновані на 100%

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів