Сьогодні до школи повернулись учні, але у Львові й далі фіксують досить високу смертність,- Москаленко

09:21 22 листопада 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні до школи повернулись учні і молодших, і старших класів. Але у Львові й далі фіксують досить високу смертність серед мешканців.

Про це під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, пише Dailylviv.com.

«Сьогодні до школи повернулись учні і молодших, і старших класів. Незважаючи на таке послаблення для школярів, розслаблятись не можна. Ми продовжуємо фіксувати досить високу смертність серед мешканців – від 10 до 20 людей помирає щодня.

Однак важливо звернути увагу, що цей штам коронавірусу часто вражав дітей, але зараз ми фіксуємо зменшення динаміки захворюваності серед неповнолітнього населення. Саме тому ми й дозволили школярам повернутися за парти.

Упродовж останнього тижня спостерігається стабілізація ситуації, але вона є такою виключно тому, що львів’яни дотримуються карантинних норм. Щоб повернутися до більш-менш звичного режиму, потрібно ще декілька тижнів бути дуже обережними.

Також важливо продовжувати динаміку вакцинування у Львові. Ми маємо досить високі показними: понад 60% львів’ян отримали 1 дозу вакцини, майже 45% – обидні дози», – сказав Андрій Москаленко.

Знову за парти. У Львові старшокласники з понеділка повертаються до очного навчання

Учні та студенти Львівщини повертаються до очного навчання. Але не всі, - рішення комісії

У Львові не більше 20 шкіл, в яких педколективи вакциновані на 100%

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів