У Львові захворіло 185 учителів: школи йдуть на дистанційне, позашкільні заклади припиняють роботу, скасовують спортзмагання

14:52 15 березня 2021 р.

Фото до новини

З вівторка, 16 березня, 5-11 класи усіх шкіл Львова переходять на дистанційне навчання. Також припиняють роботу усі, у тому числі приватні, заклади позашкільної освіти.

Про це інформує Zaxid.net, пише Dailylviv.

Відповідне рішення прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) у понеділок, 15 березня. Школярі 1-4 класів продовжать навчання у звичному режимі. Не припинятимуть роботу і дитсадки.

Як повідомив за підсумками комісії міський голова Львова Андрій Садовий, такі заходи запроваджені на найближчі два тижні. Ситуація пов'язана зі складною епідситуацією та стрімким поширенням Covid-19. У місті зафіксоване зростання захворюваності на 30%, порівняно з минулим тижнем.

Окрім переведення школярів 5-11 класів на онлайн навчання, припиняють роботу всі позашкільні заклади – гуртки, секції. Скасують також усі спортивні змагання, які планувалися у закритих приміщеннях. Їх перенесуть на інший період або ж проведуть на відкритому просторі.

«Це перший крок, щоби не потрапити в червону зону», – пояснив мер Андрій Садовий.

Зі слів мера, на сьогодні на коронавірус захворіли 185 вчителів, у той час коли минулого тижня було 120.

«Ріст серйозний і щодо дітей, і щодо вчителів. Найсерйозніше – динаміка госпіталізації хворих у медичні заклади», – додав міський голова.

За останню добу лабораторні центри провели 1192 тести на коронавірус. У 552 мешканців Львівщини – позитивні результати, з яких 392 – мешканці Львова.

Нарада у Львові щодо Covid 19: хворіють люди молоді та середнього віку, які нічим особливо не хворіли

Львівщина - друга область за кількістю хворих на COVID-19 за минулу добу

Загроза червоної зони: Садовий закликав обмежити фізичні контакти

260 жителів області зареєструвалися на щеплення для популяризації вакцинування. Хто вони

У Львівській області додалося 552 інфікованих коронавірусом

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів