Звільнили ректора Львівського медуніверситету

21:23 5 липня 2023 р.

Фото до новини

Виконувати обов'язки ректора призначили екскерівника обласного департаменту охорони здоров’я.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я, пише Dailylviv.com.

У МОЗ повідомили, що звільнили з посади ректора Львівського національного медичного університету Бориса Зіменковського. Наразі в.о. ректора призначили екскерівника обласного департаменту охорони здоров’я Ореста Чемериса, доцента, доктора медичних наук за спеціальністю «Хірургія», проректора з науково-педагогічної (лікувальної) роботи.

Найближчим часом новому в. о. ректора доручено забезпечити підготовку та проведення конкурсу на заміщення вакантної посади ректора ЛНМУ. Також серед першочергових завдань на посаді – розробка концепції розвитку університетської лікарні у складі Львівського національного медичного університету та підготовка медзакладу до укладання договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій.

Ще один пріоритет – забезпечення координації дій у напрямі реалізації будівництва нового реабілітаційного центру з реконструктивної хірургії. Проєкт реалізується у рамках угоди між урядом України та урядом Республіки Австрія про економічне співробітництво на базі Першого медичного об’єднання Львова. 

Нагадаємо, напередодні при МОЗ було створено комісію для надання оцінки ситуації, що склалася у Львівському національному медуніверситеті ім. Данила Галицького.

Медуніверситет розвалюється на очах: львівський депутат пропонує приєднати його до ТМО

У десятці найкращих університетів України лише один зі Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів