Медуніверситет розвалюється на очах: львівський депутат пропонує приєднати його до ТМО

12:03 17 лютого 2023 р.

Фото до новини

А також обрати нове керівництво.

Про це написав у Facebook депутат Львівської міської ради, відомий своїми скандальними забудовами у місті Лева Назар Бербекаповідомляє Dailylviv.com.

Депутат нагадав, що вчора у Львові сталась неприємна ситуація. Шматок ліпнини з будівлі корпусу медуніверситету, впав на голову перехожій дівчині. Наразі дівчина перебуває у лікарні з підозрою на струс головного мозку. 

"Я не здивований, що таке трапляється, адже медичний університет розвалюється комплексно просто на очах. Ззовні з фасаду падають елементи декору, часто відсутні в корпусах нормальні вікна, а також не завжди опалюються аудиторії. Є проблеми і внутрішні – керівництво та менеджмент, який не зрозуміло як обирається і які функції виконує.

Вважаю, що у час такого бурхливого розвитку медицини у Львові і потужного територіального медичного об'єднання, варто глибше працювати з медуніверситетом. До прикладу, як пропозиція, приєднати заклад до ТМО 1. А також обрати нове керівництво, яке б дбало про університет та працювало на благо громади",- написав Бербека.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради ініціюють передання Львівського протезного заводу у комунальну власність.

А 18 січня генеральний директор Першого медоб’єднання Олег Самчук звернувся до учасників аукціону, які планували викупити у Львові комплекс державного підприємства "Готель «Власта", аби ті зняли свої кандидатури на користь пацієнтів найбільшої в Україні лікарні - Першого медоб’єднання Львова.

Ліпнина травмувала у Львові жінку з Донеччини

Фрагмент ліпнини балкону у Львові травмував пішохода

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів