Інформаційну агенцію Дивись.інфо купив депутат Львівської міськради

20:03 6 серпня 2021 р.

Фото до новини

Новим власником Інформаційної агенції Дивись.info став СЕО «Львівська інвестиційна компанія» Назарій Бербека.

Про це є інформація на сайті, пише Dailylviv.com.

Сьогодні була укладена угода між власниками ІА Дивись.info та Назарієм Бербекою. Згідно з домовленістю сторін, редакційна політика видання та принципи роботи залишаться незмінними.

«За понад 5 років роботи ІА Дивись.info для нашої команди завжди було головним залишатися об’єктивними і чесними перед своїми читачами, уникати маніпуляцій і не піддаватися тиску. Ми вважали і вважаємо ці принципи основними, яких будемо дотримуватися і в майбутньому. Редакційна угода з новим власником закріплюватиметься меморандумом, текст якого оприлюднимо згодом», – команда ІА Дивись.info.

«Ми сьогодні підписали корпоративну угоду. Її ключовою умовою було невтручання у редакційну політику та перехід 90% власності корпоративних прав та активу підприємства Назарію Бербеці. Понад 5 років Дивись.info, працювало незалежно, і цей принцип зберігається надалі. Для медійної компанії – це новий щабель розвитку. Концепція розвитку, яку ми погодили – яскрава, глибока, орієнтована на підтримку ділового та економічного сектору регіону. Це вкрай важливо для Львівщини, і я рада, що у цій ніші працюватиме Дивись.info», – зазначила співвласниця та керівниця ІА Дивись.info Наталія Улинець.

«Оскільки я давно займаюсь бізнесом, для мене є очевидним інвестиція у видання, яке буде майданчиком для спілкування, аналітики, експертності креативного кластеру та бізнес середовища Львова. Особливість видання Дивись.info в тому, що це самобутнє, незалежне медіа, яке має великий потенціал до розвитку – так і залишиться надалі. Наші стосунки з редакційним колективом сайту будуть прозорими, ми розробляємо та підпишемо відповідний меморандум з редакцією про невтручання в інформаційну політику видання», – наголосив Назарій Бербека. Відтак, команда «Дивись.info» продовжить працювати в тому ж форматі, що і раніше, та готується до нового сезону.

Назарій Бербека є сином Володимира Бербеки, який колись також був депутатом Львівської міськради. Володимир Бербека - засновник відомої у Львові туристичної компанії "Трайдент", права на яку він передав синові Назарію, коли пішов працювати на державну службу. В тому числі - багато років - на посаді заступника керівника податкової служби у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів