Мер Львова пообіцяв ковідним хворим три тисячі ліжкомісць у лікарнях

16:15 1 квітня 2021 р.

Фото до новини

Cтаном на ранок сьогодні у медичних закладах міста зайнятими є 1031 ліжко з тих, як передбачені для лікування хворих з коронавірусом.

Ситуація із захворюванням на Covid-19 у Львові є вкрай складною. Зокрема, станом на ранок сьогодні у медичних закладах міста зайнятими є 1031 ліжко з тих, як передбачені для лікування хворих з коронавірусом. Тож зараз місто працює над розгортанням нових ліжок. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv

«Сьогодні ми маємо в місті вже станом на ранок 1031 ліжкомісце зайняте з тої кількості, яка сьогодні є готова. І зараз ми працюємо над тим завданням, яке ставить міський голова, — це збільшення загалом до трьох тисяч ліжкомісць, щоби на випадок загострення ситуації мати запас», — повідомив під час брифінгу Андрій Москаленко.

Так, у міських медичних закладах, які приймають хворих на коронавірус, облаштували 1578 ліжок. Станом на сьогоднішній ранок, 1 квітня, на лікуванні перебуває 1031 пацієнт (з них у 962 підтверджено коронавірусну хворобу, 65 — в реанімації, ще 29 підключено до штучної вентиляції легень). Тож вільними залишаються 547 ліжок.

За останню добу до лікарень у Львові госпіталізували 83 особи.

У Львові вирішили закрити 20 нічних клубів. Перелік

У Львові влада переконує, що на громадському транспорті їздять лише ті, хто працює

У дитсадки Львова прийшло лише 30% дітей

У Львові зухвало порушують карантин: Епіцентр працює всупереч забороні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів