Епідситуація на Львівщині ускладнилася: чиновник назвав найбільш завантажені лікарні

13:24 27 серпня 2021 р.

Фото до новини

Епідситуація на Львівщині ускладнилася, зросла кількість нових випадків захворювання на ковід та госпіталізованих з цим діагнозом осіб. Про це розповів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

«У стаціонарах Львівщини перебуває 264 пацієнти, що на 62 більше порівнянно з минулим тижнем. Найбільш завантаженими є Львівська обласна інфекційна лікарня, Центр легеневого здоров’я та Лікарня швидкої допомоги.

Усі госпіталізовані - середнього та старшого віку, як правило, без супутніх патологій. Є група пацієнтів, які в групі ризику, – це люди з цукровим діабетом та серцево-судинними захворюваннями», - зазначив Орест Чемерис.

Він також наголосив, що у вакцинованих осіб коронавірусна хвороба проходить у легкій формі.

«Враховуючи те, що ми входимо в осінній період, за кілька днів починається навчальний процес. Закликаємо вас вакцинуватися, бо це єдиний метод, який нас може вберегти. Правила карантину станом на сьогодні досі діють! Нагадую про необхідність дотримання маскового режиму, особливо в місцях масового скупчення людей, маска є обов’язковим нашим атрибутом. Пам’ятаймо, що необхідним є дотримання соціальної дистанції. Гігієна рук - також важливий захід. Коронавірусна хвороба повертається. Проте вакцинація дозволяє перенести захворювання у легшій формі», - розповів директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

На Львівщині втричі зросла захворюваність на коронавірус

Епідеміологічна ситуація на Львівщині погіршилася, - медик

Коронавірусний локдаун в Україні запланували на листопад

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів